onsdag, november 26, 2008

Härliga bloggvänner - gamla som nya!

Var på min första bloggträff i lördags, vilket var en mycket positiv upplevelse! Vissa har jag mött och språkat med via bloggen, men några var helt nya bekantskaper och det var jättekul att få träffa dem.

Som alla vet så är det inte lätt att hålla kontakt med eller komma ihåg alla man stöter på i bloggen. Då använder man sig av Bloggkoll, men den har hos mig en tendens att utöka till det näst intill icke hanterbara. Men vem ska man ta bort?? Man vill ju följa så många som möjligt av de man inspireras av...

Hur som helst, vilka var vi på bloggträffen då? Jo, Violas romantiska ting, Nostalgi och romantik, Fru grön, Enkel tulipan, Karin Krut, Cde-sign och jag, Mor Karins täppa.

Gå gärna in och besöka dessa härliga damer... de bjuder på mycket fint och inspirerande!

Viola och Marie har en sådan bra beskrivningar av hur hela dagen fortlöp så titta gärna in till dem och läs om dagen! Själv ska jag visa vad jag köpt...

Unnerstad gård inhandlades lite Zinksaker och lavendel på lösvikt. Gissa om den kassen luktade gott!



På Loppisen som hade 50% på redan billiga priser köpte jag lampfötter (som ska målas), några nickelfat, smörskål och glasskål med lock. Kostade mig endast 35 kr!!! Helt otroligt!


Därefter följde vi små skyltar utmed vägen... Ett tag trodde jag vi var på väg till något mystiskt ställe...ett kråkslott eller något. Men vi kom fram till en loppis på en liten gård vid skogskanten. Med en icke så glad farbror i ladorna... Hulda (enkel tulipan) skojade friskt med honom och han fattade inte galoppen, trodde nog hon drev med honom... Hon prutade friskt och då blev han rentav stött. Verkar som han fått för sig att han hade en antikaffär för priserna var inga fynd. Jag hade tur dock. När jag kom för att betala mina kakformar, som enligt prislappen på lådan kostade 2 kr st, föreslog jag att jag kunde få mängdrabatt... Jag fick betala en 10:a för 30 st. Det kallar jag FYND!



Jag inhandlade även lite saker på drömgården och Livingroom i Norrköping, men de visar jag lite senare när jag fått ordning på saker och ting inför advent.

Gissa om att jag fick hålla i plånboken för att inte "djävulskortet" skulle åka ut. Det är vad maken kallar kreditkortet. Håller man sig inte i styr så kan det barka hän ordentligt.
Nu låter det som jag har problem med att inte använda kortet och så är det inte. Men eftersom maken jobbar på bank så ser han vad ett fritt användande av kreditkort kan göra...
Fast ärligt talat så var det nära att det åkte fram när jag var på Unnerstad gård och i Drömgården. Så mycket fina saker!!!! Men de ska ju betalas också så det är bara att låta bli och njuta av synen istället...







Och mera fanns det...

Eftersom jag var ute och shoppade hela lördagen så fick jag avstå från en auktion som hölls hemmakring. Jag var där på fredagen och spanade in. Även där kunde jag gått loss om jag hade haft råd. Bjöd dock på en hel del saker; Jag bjöd på en tavla med ett änglabarn, tre plåtburkar med glaslock, två soppterriner, en låda med massor av gamla jultidningar från 30-40-talet och en golvlampa med bord.
Återkommer i nästa inlägg om vilka grejer jag fick.

I morgon åker jag upp till Stockholm och träffar en av mina kollegor. Har jag tur får jag även träffa en liten bloggare... En härlig sådan!! Men det återstår att se...

Jag vill passa på att tacka för alla awards jag har fått - jag blir så väääääldigt glaaaaad ska ni veta! Det är lika roligt varje gång!!! Ni är underbara mina vänner...
Återkommer även med nya mottagare av dess awards i nästa inlägg...


Tills dess önskar jag er ett härligt slut på arbetsveckan! Lev väl!!

21 kommentarer:

Gårdsromantik sa...

Så mycket vackert du visar från den där bloggträffen!

Fantastiska fynd också!

Kram Maud

Anonym sa...

Förstår att det inte var lätt att hålla i slatarna...jösses vad mycket "vill ha saker"! På något sätt verkade dock dina pengar vara "välsignade"...De räckte ju till en massa saker...verkligen fyndpris!
Låter som en mycket trevlig bloggträff...skall kika in till de andra för att se vad de skriver...
Önskar dig en härlig resa till Stockholm...kör försiktigt bara...vädret är riktigt lurigt tycker jag.
Kram,
Bella

Synnøve. sa...

Skulle gärna varit med. Det hade varit så kul. Men det kommer väl flera gånger kan jag tro.
Så gubben var en riktig surgubbe.
Sådana är inte skojiga alls.
Det var inga dåliga saker du fick med hem.
Det är ganska lätt att shoppa loss om man inte tänker sig för.
Det kostar så lite tänker man, plötsligt har man det-kostar-så-lite-grjejer för många sköna hundralappar i korgen.
Tyckte du var smart ja.
Nu ska jag fixa frukost åt mig och maken.
Så får vi se vad dagen har i sitt sköte.
Ha det gott och hälsa resten.
Kramen Synne.

Annie - Annalunda sa...

Hej vännen!

Vilka fantastiska fynd!! Vilka fina zinkgrejor!!! Förstår att ni hade det jätteroligt på träffen - hade gärna velat vara med.

Ha det gott i Stockholm!

Kram Annie

Anonym sa...

Jättefina saker. Men så har du också öga för det vackra!

Angel.Pearls sa...

Härlig loppisrunda med shopping..lavendelpåsen doftar gott ända hit..Kram//Eva

Marie-Nostalgi och Romantik sa...

Hallå där vännen!
Nu kan jag se vad du har köpt! Det var ju lite svårt där i den allmänna villervallan... Det var ju jättefina saker! Och visst hade vi trevligt! Jag tänker på det ännu, hur mycket man kan prata egentligen...
Ha det bra i Stockholm, och jag är nyfiken på vem du ska träffa...
Kram
Marie

Alexandra sa...

Hej vännen!

Åh vad mycket fynd du gjorde! Och vad trevligt ni verkar ha haft! Ja du... Unnerstad... där kan verkligen "djävulskortet" åka fram! Jag älskar ju verkligen den affären och jag kommer snart bo alldeles för nära!

Kör försiktigt när du ska till stockholm och hoppas du hinner med att träffa bloggvännen vem det nu är :)

Ha det så bra! Sköt om dig!

Kram Alexandra

~~*Pennyshouse*~~ sa...

Hejsan!!

ojojojoj..såå mycke vackert du visar.Kan tänka mig att ni hade det trevligt som bara den....AVIs är namnet....hihihihi..

Kramizzz Nilla

My Lovely Things sa...

Men va kul det låter..

så rolig dag alltså.
ja fynda det gjorde du verkligen..

jul boken från jeanne dàrc har gjort så fint med kakformar i glasburk..det ska jag nog göra med..
ha det så bra..
kram anna

Mamma C sa...

Ni verkar ha haft det jätte trevligt och så mycket fint du köpt oxå.
Kram Mamma C

mig & alice sa...

Hej vännen.

Åh herregud vilka fynd du gjort!!
35 kr...för allt det vackra??
Den loppisen hade jag gärna besökt :-).

Ska bli så spännande att se vad du fick på auktionen...era auktioner verkar ju vara vääääldigt bra..med tanke på det du visat förut.

Hoppas att du fått ett paket av mig?

Ha det så gott vännen.
Kraam
Melinda

Lallis - liv och leverne sa...

SÅ kul med bloggträff!! Och vilka fina bilder:)
Kram Lallis

Viola sa...

Vad roligt att höra av dig igen, det var verkligen en härlig träff, längtar redan efter att se er igen, Mari och jag åker till Jönköping i morgon för att besöka Lustfyllt och några loppisar, ha en skön 1:e advent och så hörs vi snart igen, kramar

LillaFlisan sa...

Jag som gått och hängt läpp över att jag inte kunde vara med men när jag ser alla vackra saker ni hittat i alla butiker ni besökte så var det nog tur att jag inte var med för då hade nog julkassan tagit slut innan decembers början!

Trevlig helg!

Kram

Flisan

Stina sa...

Vad fuskigt med mysdag.:-) Kramis

mig & alice sa...

Hej vännen.
Jag har ringt till olika postkontor idag utan resultat.
Talade med ditt postkontor där du bor två gånger och de kunde inte minnas att det skulle ha kommit in något vitt vadderat kuvert.

Fick ett telefonnummer av dem som jag ska ringa på måndag. Tyvärr kan de inte söka efter det eftersom det är skickat som brev och inte paket...med andra ord hade de inget kollinummer.

Men de var jättetrevliga och sa att förr eller senare så brukar det dyka upp. Det kan ju inte försvinna ut i tomma intet.

Det blir väl någon gång i april det dimper ner ett paket till dig med diverse julinnehåll, hihihi.
Hör av mig vidare.
Önskar dig nu en mysig adventshelg.

Varma kramar
Melinda

Synnøve. sa...

Tudeloo på dig.
Inget har hänt, tror jag. Bara lagt in att det inte ska vara mer än två inlägg på varje sida. Men jag får nog ändra tillbaka igen hehe.
Det är bara att ringa när tiden finns. Har inga krav på det vet du hehe.Du får suga tag i en soffa eller nått som sitter fast så kanske du slutar snurra till sist hehe.
Här sitter man med headsettet på skallen och jobbar. Fram till 24. Så på igen i morgonbitti. 6-10. Sen blir det att ta det lite lugnt en stund. Ska med gubben på julbord. Posten har först möte, så julbord och jag får följa med hehe.
Det ska bli kul.
Hade tänkt försöka få med en julmarknad i Övrebyen innne på Kongsvinger medans han är på möte.
Nydladde batterier i kameran.
Nu vet du hur läget är här.
Hälsa resten av familjen nu och försök sluta snurra....
Det går snart runt här med fniss.
Storkramen mig och gubben.

Hjärtat Mitt sa...

Vilka fina fynd du har gjort.
Kul att träffas på det viset. Och mycket hann ni med. Det svåraste är nog att inte handla för mycket. Du var ståndaktig som klarade det.
Trist att det inte var så mycket folk på marknaden då :(
Ha en skön helg.

Kram Mari i Marieholm

C De-sign sa...

Så mycket fint du fick med dig hem... men man måste ju behärska sig lite...men det kan ju vara svårt! Undrar vad du ska göra med all lavendel!???? Jag odlar lavendel och gör ju mina lavendelstavar varje sommar.... och älskar lavendel i alla former! Önskar dig en riktigt skön första advent! Kram fr C

Christina sa...

Jag bara måste ha de där kopparna med rosor!