torsdag, maj 22, 2008

Kreativ Bloggare? Tänk att någon tycker det!

Först av allt vill jag säga tack för alla uppmuntrande ord. Det var länge sedan jag upplevt, och upplever, en sån stressig period. Att det känns extra jobbigt just denna gång kan ha att göra med att jag är så förskräckligt trött. Tröttheten vill inte gå ur kroppen...

När sedan datorn går sönder och man blir tvungen att laga den för 1000 kr då blir man ännu mer trött...
Fast nu fungerar den igen och det är tur... hur ska jag annars kunna jobba eller besöka er alla??

Desto bättre är det då när man får små uppmuntrande ord på vägen - TACK KÄRA NI!
När man också får en uppmuntrande utmärkelse så blir det som med jordgubbarna på tårtan - Fulländat! (Jag tycker de är godare än grädden...)

Tack Annie, min kära vän från Annalunda, du är för söt!! Tycker så mycket om dig!!Meningen är att jag ska dela denna vidare och säkerligen har någon redan fått den, men det struntar jag i.

Annie - Annalunda - du söta vän, du får naturligtvis tillbaka utmärkelsen (men du behöver inte skicka den vidare igen). Du har en ton på din sida som får mig bli glad över livet. Dina blommor, tankar, vackra tänkvärda ord gör mitt liv bättre. Tack kära du för att jag fått bli din vän.

Synne - Blåbär och annat snadder - En kär norsk östgötsk vän som tar oss på härliga turer i norge. Delar med sig av både smått och stort i sitt liv. Du är härlig!!

Randi - Bland rosor och tistlar - för dina underbara bilder!! Du är en mästerlig kreatör med din kamera! Jag njuter varje gång jag besöker dig. Tack för att du delar med dig av ditt liv.

Pernilla - Pennyshouse - Är det någon som är kreativ så är det du!! Jag älskar dina bakverk!! Du förmedlar en positiv anda och en värme som jag uppskattar enormt. Du gör mig glad!!

Rana - Ranas Horisont - Du vår lilla bloggroda! Du sätter ord på livet som ingen annan! Du är en sann kreatör med penseln - underbara tavlor gör du! Jag är så glad att få ha stiftat din bekantskap och ditt "grod"-perspektiv på livet berikar!

Monica - Moas gård och Moas lovely things - är en annan av våra stora kreatörer bland bloggarna. Härliga trädgårdsbilder och underbara ängladockor! Missa inte hennes bloggar!! Du är för härlig Monica. Du bjuder på dig själv, din trädgård och din skaparglädje. Tack för det!

Naturligtvis så finns det många fler som jag gärna besöker och njuter av. Några finner ni bland länkarna till höger.

Jag vill önska er alla en skön dag!!

Glöm inte bort att njuta av stunden - den kommer aldrig mer igen...

4 kommentarer:

RANA sa...

Ååååhhhhh - vad du är söt. Tack snälla gulliga du för det här. En stor smaskig grodpuss till dig! Jojomensan - så pass!

:-D

/Rana

Annalunda sa...

Willewiravännen! Är hemma igen och såg detta.... TACK!!!!!!!!!!!!!!!! Du betyder lika mycket för mig!
Skriver mer imorgon!!
Kram Annie

Moa/Monica sa...

Tack så jättemycket Willewira.. det värmer i hjärtat när någon skriver så snällt om mig.. blir jätteglad.. kram på dig vännen min.. =)

synne sa...

Hallå, ropar jag från gröna fjällen vid sjön.
du är en riktig knupp själv ska du veta. Jag tar tacksamt och ödmjukt emot den här utmärkelsen av dig. Du betyder lika mycket för mig ska du veta.
Tusen tusen tack för utmärkelsen.
Ska vårda den ömt, och finna nya värdiga mottagare av den.
Jag kommer att ta mig friheten att maila dig snart.
Kram och en kram till, till dig från mig.
Synne :D