söndag, januari 18, 2009

Bloggvärlden - en källa till påfyllnad!! Vilken rikedom!

Jag har nu vaknat till liv efter en veckas influensa. Hostar lite då och då och fortfarande hör jag inget på höger öra. De säger att det ska gå över, men lite orolig är jag ialla fall.
Kanske slutar det med att jag stämmer Vårdcentralen på flera miljoner för att ha gjort mig döv. Ja, just det... vi bor ju inte i USA... Glömde bort det!
Synd, vi kunde behövt de pengarna till tillbyggnaden av huset...

När man ligger hemma i feber, hosta och öronont så får man inte så många idéér gjorda... man har varken ork eller lust.
Inte orkar man städa i hemmet heller så någon inspiration därifrån hämtar man inte, än mindre har man lust att visa allmänheten den härliga röran - därav inga bilder (nytagna) att visa.


Är man sjuk vill man bara dra mössan över sig...


Då är det skönt att ni i bloggvärlden finns. Hos er hämtar man inspiration, glädje, känslor, uppskattning m m ...

Vill därför dela med mig lite av det jag fått av er idag...

Jag började dagen med att hälsa på hos Rana, Ranas Horisont - underbara Rana som bjuder på små guldkorn från sin vardag. Jag älskar denna blogg!!
Här hämtade jag dagens skratt!

Jag klickade mig vidare in till Bella, Dröm och vision. Bella är en mångfaceterad människa som har så mycket att bjuda på, som t ex utdrag ur hennes kommande bok. Här hämtade jag dagens tårar, fällda av starka, känslosamma och gripande ord. Gå in och läs!! För allt i världen!

Därefter tog jag en sväng in till Lotten, Lottens vita och gröna - härliga Lotten som sprudlar av energi, trots småbarn, och delar med sig av så mycket idéer. Även idag fick jag en dos av inspiration och då i form av bilder och länkar från formex... låt mig presentera Dagens Vill ha-dos.


Lånat bild från Two faces.


Från Lotten seglade jag vidare till Floras Kulle och hälsade på hos Annette. För mig är detta en ganska ny, men mycket trevlig bekantskap, som jag tycker ni ska besöka. Här hämtade jag Dagens irritationsmoment. (Observera att det kommer längre ner i inlägget.)

Zäta tillhör de bloggar jag är inne och hälsar på dagligen - det är ett måste!!!
Här hittar man många skratt, igenkännande ögonblick, misslyckanden, glädjemoments mm... En levande blogg kort och gott. Här fick jag Dagens ur livet-historia.

Nu drog jag till Synne och hennes Blåbär och annat snadder-blogg. Här hämtar jag Dagens naturupplevelse. Har du inte besökt henne så gör det.... Norge är sååååå vackert och Synne är såååå mysig.

Såg att Colonial East lagt in ett nytt inlägg och det var ju bara tvungen att besöka. De håller på att bygga till och renovera huset, vilket jag tycker är mycket intressant att följa då vi går i samma tankar och planeringar. Här hämtade jag Dagens insikt - vi kommer behöva hyra en lägenhet under renoveringen.

Naturligtvis tar jag en sväng in till Annalunda också. Egentligen så vet jag att hon inte har något nytt inlägg sedan igår, men jag mår så bra av att besöka hennes blogg att jag gör det så ofta jag kan. Även om jag nyss läst den. Här hämtar jag Dagens Må-bra-dos.

Sen seglar jag vidare för att titta in till flera i min blogglista... Kolla in ni också!!


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


För några dagar sedan, när jag låg som värst sjuk, fick jag en utmaning av Synne. Den går ut på att leta upp fjärde mappen i din dator och visa den fjärde bilden som kommer upp. Har du fler mappar i den fjärde mappen så fortsätter du bara med var fjärde tills bilden kommer upp.

Jag fick upp denna bilden:Det är en bild från en katalog med sjukvårdskläder som jag gör till en kund. Just denna bilden visare en sidoficka på en ny byxmodell som kan ta t ex en mobiltelefon.
Mycket intressant, eller hur??

Utmaningen går vidare till:
Betongänglar och snäckor
Pennyhouse
Nostalgi och Romantik
Enkel Tulipan

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


Jag har fått tre awards som jag gärna vill skicka vidare.

Den första är från Bodil med bloggen Morse Farm och Annelie från Betongänglar och Snäckor. Tack söta goa Bodil för den!!!

Jag skickar den vidare till de goaste mammorna jag vet; Annie, Rana och Zäta!
Nu vet jag ju att ni är många fler härliga mammor där ute... men just idag så ville jag förära dessa tre denna award.


Jag har även fått awarden Nobelpris av Liljor och Tulpaner som skickade den vidare till alla som läser hennes blogg. Därför gör jag detsamma...
Till alla ni som läser och besöker min blogg - varsågod!! Nobelpriset till er!!
Av Lilla Flisan fick jag idag denna Utmärkelse eftersom jag finns i hennes blogglista. Du får den tillbaka igen Flisan, men även ni som kommenterar detta inlägg.


Missa inte heller Flisan tävling!!


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


Till sist vill jag önskar er en bra start på veckan!

Och tack för att ni finns! Som ni har märkt här idag så får jag sååå mycket av er och jag hoppas att jag emellanåt kan ge minst lika mycket tillbaka.

Nu ska jag iväg på tjejmiddag! So Long, vi ses och hörs!!8 kommentarer:

Annalunda sa...

Goaste min vän!

Stackars Willewira! Jag skulle ju ha varit hos dig och tagit hand om dig lite :) Herr Annalunda är sjuk han också dock...men det är inte kul när gubbar är sjuka....han hostar så jag tror att han fått värsta lungrötan. Tack för dina goa varma ord... jag hämtar kraft hos dig också...både på bloggen och IRL! Tänk en mammaaward!!! Tänk det trodde jag aldrig att jag skulle få... Tack vännen!!! Skickar tillbaka den till dig på en gång!!! När du har piggnat till kan vi väl ta en telefonfika!

Kramar Annie

LillaFlisan sa...

Så kul att du ville delta i mitt lilla lotteri, Tusen tack!!

Stor kram och en trevlig vecka till dig!

Krya på dig!

Flisan

Gårdsromantik sa...

Nu märks det att du är på gång!

Så mycket spännande jag har fått vara med om.

Det där kakfatet har jag beställt hem till butiken - visst är det underbart!

Kram Maud

Viola sa...

Skönt att höra att du är på bättringsvägen, även om detta tar tid säger alla som haft influensan, grattis till dina utmärkelser, ha nu en bra vecka, kram

Bella sa...

Jag håller med dig...det är underbart att surfa runt och få doser av olika må-bra saker...bloggen är helt otrolig! Tack för det fina du skriver om mig!

Gott att sjukdom viker hädan...och roligheter tar vid...tänker på tjejmiddagen...önskar dig en trevlig kväll!
Kram,
Bella

~~*Pennyshouse*~~ sa...

Go morron min goa vän!

Vilket underbart inlägg...har läst det om å om igen!

Grattis till alla dina utmärkelse.Väl värd varenda en å många flera.

självklart ska jag göra utmaningen....kommer en dag i veckan.

Kramizz Nilla

Angel.Pearls sa...

Tjejmiddag låter kul! Tack för bloggtips..nu surfar jag vidare..// Eva

RANA sa...

Pussar & kramar från Ranabanana!