fredag, september 26, 2008

Jag har blivit kapad!!

Igår hände något märkligt. Jag fick ett mejl, vilket i sig inte är så märkligt för det får jag flera gånger om dagen. Nej, jag fick ett mejl från en tjej som var intresserad av mig och ville ha kontakt. !!!!!?????

Det märkliga var att hon skickat till willewira-adressen och att hon sett mig på Lunarstorm. Och ännu märkligare är att jag har aldrig varit på Lunarstorm och är således inte registrerad där.

Då är frågan...
1. Vem har registrerat sig som mig och använt min mejladress?
2. Vad har denna person skrivit om mig?
3. Vilket foto har denna person använt?

Antagligen så har man utgett mig för att vara lesbisk, vilket jag inte är, och trott att det ska åsamka mig besvär. Säkert finns det någon som kommer oja sig och undra, men de som känner mig vet att jag är så hetero som man kan bli. Vilket jag i sig inte lägger någon värdering i, bara så ni vet. Jag bara fastställer faktum.

Som tur är så har jag aldrig ställt upp på nakenbilder. Något positivt i det hela.
Faktum är att jag ställer sällan upp på foto... Men hur det än är så känns det inte bra att någon annan använder sig av mitt alias och mejl(!).

Nu är det säkert någon människa som innerst inne inte mår så bra som tycker att nu ska hon/han göra livet surt för någon annan. Någon annan som man kanske retat sig på. I detta fallet så är det jag som på något sätt sticker i ögonen på denna person. Vad jag gjort eller sagt, eller inte gjort eller sagt, vet jag inte.

Min strävan är att vara en människa som ser till det goda i livet och hos människan. Att försöka sprida värme och omtanke. Ibland lyckas jag och ibland inte. Men framför allt vill jag inte utsätta andra människor för obehag. Varför skulle jag det?? Vad ger det mig för glädje att se någon annan må dåligt?
Ingen!!! Mitt status que blir inte bättre för det.

Nåja, om det är någon som är med i Lunarstorm så får du gärna kolla upp Willewira och se vad det står om den personen där. KOM IHÅG att det inte är jag!!
Är det något fruktansvärt så ska jag kontakta dem så de raderar det kontot.

Till er som håller på med sånt här - VÄX UPP! Stå för den du är och utsätt inte andra för dina hyss. Och mår du dåligt...det finns faktiskt terapi.

Till er andra som är inne på Lunarstorm. Den Willewira som är där är INTE jag.

Återkommer snart som möjligt med ett trevligare inlägg...

Sköt om er alla så länge!!

Tillägg: Annie har varit så jättego och kollat upp om jag fanns med på Lunarstorm och det gjorde jag inte. Hon har fått ett liknande mejl så troligtvis är det ett spam. Märkligt sådant!
Jag är lättad, verkligen! Samtidigt vet vi ju alla att sånt här förekommer... och det är inte roligt. Men nu lämnar jag detta för att ladda upp för helgen istället! Ha det gott alla!! Och tack Annie!!26 kommentarer:

Änglahem sa...

Nääääeee...fy sjutton vad otrevligt!!

Jag begriper mig inte riktigt på människan av idag alltså....vad får dom ut av att vara taskiga mot någon som dom till på köpet inte ens känner?!?!

Usch då, Lunastorm som har sitt säte ellr iaf hade här i stan förr. Vet inte riktigt sen det bytte ägare hur det ligger till med lokaliseringen, men det som ska vara sååå säkert. PYTTSAN! inte när sånt här kan hända! Hoppas att du får utrett det här snabbt, men det är ju inte nåt sådant man vill lägga sin energi på!
Och du....vi som "känner" dig tror absolut inte på sådana lögner!

Må så gott vännen!! och tack för dina tanka och stöd runt dotterns skolproblem! Hon har varit i skolan både igår och idag, det kanske hjälpte med straffet! Vi vet nog lite mer om orsaken nu....får se om vi kan få henne att förstå här! Mer om det lär komma i inlägget.

Kramar, Ulrika

Smajlis sa...

Hej vännen!

Så himla obehagligt! Internet för verkligen inte bara bra saker med sig. Jag tycker att det känns lite läskigt ibland faktiskt... Men den personen som har gjort det här emot dig har ju säkert inget eget liv, utan måste förstöra eller försöka leva andras liv för att få lite spänning... och det kan ju kännas ganska tragiskt faktiskt.

Hoppas att du får en bra dag ändå... Och jag för min del vet ju vilken varm och trevlig person du är!

Kramar från mig! Alexandra

Annalunda sa...

Willewira jag tror inte att det är så farligt! Jag har också fått ett likadant mejl som du...och jag är inte heller med på Lunarstorm...kan det inte vara ett spam? Jag ska iallafall ta och kolla upp eller be något av barnen att göra det...så återkommer jag!

Veckan har varit körig så att säga... och jag har fått så himla ont i nacken att jag knappt kan sitta vid datorn...än mindre sova!

Vilket underbart inlägg ditt förra var...jag ska läsa det igen och så hörs vi. Jag får nog ringa istället! Tack än en gång för de fina presenterna som gjorde mig så glad och rörd!

Kram Annie

Moas sa...

Usch och fy.. inte alls kul det där men du ska definitivt kolla upp det ordentligt. Såg Annies svar och hon kan säkert hjälpa dig.. hon har ju ungdomar.. annars kanske jag kan få någon elev att hjälpa till *fniss*.. nån nytta ska man väl ha av dem.. =). Hoppas det ordnar sig.. kram Monica

Annalunda sa...

Willewira!

Jag och barnen har kollat - du finns inte med och inte jag heller. Jag tror att det är ett spam och i mejlet säger "hon" ju ändå att man ska mejla sin adress (alltså har de den inte). Jag tror ganska säkert att det är så...så vi behöver nog inte lägga energi på att fundera på detta. Radera mejlet och strunta idet!

Kramis Annie

Ann-Charlotte sa...

fy va tråkigt det är när folk gör sådant...det är bara att ignorera..jag menar "hello don't give them the time of day they are not worth it!!!"
Kramisar
Ann-Charlotte
PS jag kommer att från och med idag leva som en hund (förutom hygienen förståss, not that flexible fniss)

My Lovely Things sa...

Fy va jobbigt..
Har läst i genom dina kommentarer..verkar som någon hittade svartet..

jaa..ifall väldigt otrevligt..
jag blev terrad som tonåring av någon som beställde massa sjuka saker i mitt namn hem till mig.inte kul..

Hoppas att det ordnar sig och är ett spam..

kram anna

Mångsysslare sa...

Triste greier! Håper det bare er spam.

Anonym sa...

Men herrugud...vad är det för nån "idiot" som gör så, tycker hon/han att det skulle vara roligt, eller?
Ja vart är denna värld på väg?
Man blir så ledsen på samma gång som man är arg.
Sitter på jobbet just nu och läste dina tidigare inlägg och känner att jag är på väg att börja gråta, vad tråkigt med lilla Daisy, jag hoppas att hon inte hann lida så mycket.
För ett par år sen blev våran guldkille överkörd men föraren meddelade inget utan jag hittade honom i en lada svårt skadad...han kan ha legat där i 2 dygn (det var så länge han hade varit borta)Jag fick ringa en som kom och sköt honom där han låg och det var så hemskt å se vad han led. Vi har oxå en gravplats att gå till och det är nog bra för barnen för jur det än är så djuren ens vänner.

Ha en trevlig helg
Kram Pernilla

My Lovely Things sa...

Hej Vännen!!
nu har jag fått ett sånt mail med..det är spam..men inte kul , för det ser ju ut som ett vanligt mejl..
kram anna

Mamma C sa...

Ja sådana här knäppgökar kommer man inte ifrån när man är här ute. Det är sprgligt men sant. Hoppas det ordnar till sig.
Kram Mamma C

Inspiration i vitt sa...

Hej, vad kul att jag kunde ge dig lite inspiration i mitt förra inlägg och tack för din goa kommentar.
Märklig historia det där, vilken tur att du inte fans med där på nåt sätt och att du kan släppa det där otrevliga.
Kram/Ingela.

lottens vita och gröna sa...

ohhhhhhhh tack älsklingen, vet du jag fick ett sånt mejl av en man som sett mig på facebook, har aldrig varit där så antog att det var ett spam, men det satt kvar en obehagskänsla i magen faktiskt, tänkte på att det kanske var en av alla mina klienter som inte alla har det riktigt ställt i hjärnkontoret...
ha en underbar heg du goa, varmkram lotten

Viola sa...

Vad himla otrevligt, hemskt när man råkar ut för detta, själv har jag kämpat med spam 200 per dag på hotmail, någon har kidnappat min adress, men nu verkar det frid igen, inte kul alls, ha en skön helg, och nu åker du på en länkning, vill inte tappa kontakten med din härliga blogg, kram Viola

RANA sa...

Om det inte vore för att jag hör att du faktiskt har tagit illa vid dig, skulle jag gapskratta pch tycka det var härligt att du har fått en liten beundrarinna. Men jag hör ju att du tycker det är obehagligt. Men du, jag kör på Annies linje - det är säkert nåt spam.

Och när JAG skickar beundrarmejl till dig lovar jag att inte vara anonym.

;-)

Kram, Rana

LillaFlisan sa...

½§"#¤%`µ$@ Så förbannad blir man på folk som faktiskt lägger ner en massa ENERGI på att vara ELAK och försöka skada andra istället för att använda den energin för att göra gott!!
Fy så obehagligt!
Styrkekramar till dig!
Flisan

Vörteröl o Norrlands Guld sa...

Ursäkta språket men FAAN ta de som ger sej in på andras sidor o namn.
Sköt om er o Kram Peter.

synne sa...

Men vad #¤%&#%#?#§ gubbar är det som föregår?
Ser ju att du fått svar redan, men visst fanken är det obehagligt.
Jag styr alltid undan invitiationer till att bli med i facebook, lunarstorm och andrs sådana sidor....
Har installerat spamfilter på datorn och det är jag tacksam för. Det tar näsan alla spam. Ett och annat kommer igenom.
Vi får hjälpas åt att kolla upp sånt här åt varandra.
Ser ju att det fungerar om man hjälps åt.
Önksar dig nu en fin lördag.
Själv ska jag snart lägga mig och sova några timmar. Japp, har jobbat hehe...
Ha nu en fin helg bästaste Willewieran, hälsa resten av familjen så gott.
Storkramen från oss här.
Synne och J.

Inredningsbloggar sa...

Ja, man får verkligen se upp i den här data världen alltså. Folk är inte alltid kloka, om man säger så.
Puss

Gårdsromantik sa...

Jag har Gmail så alla spam hamnar i en speciell mapp - jag äppnar dem inte ens. Ca 5 mail om enorma rikedommar som väntar varje dag.

Kram Maud

me and alice sa...

Helt säker på att det är ett spam du fått!!! Men förstår oroskänslan! Usch aldrig roligt sånt där...
Glöm nu bort det där och ha en underbar helg!!!
Kram Susanne

Hem och Lycka sa...

Usch vad otäckt! Men skönt att det "bara" var spam och inget mer allvarligt. KRAM!

Hemma på Landet sa...

Jo ,jag håller med dig helt i din kommentar. Det är så jag menar också.
Man hinner inte svara alla alltid.
De jag pratar om är dessa som TYDLIGT visar att andra är mindre värda. Tyvärr några stycken. Men det är som du säger...Den verkliga världen finns här.
Puss gumman:-)

mormorelsie... sa...

Tack för kommentaren,kul att du kikade in till mig,jag har nog varit in på din blogg förut tror jag,för jag känner igen ditt vackra hus.
kram
ninni

Änglahem sa...

Varifrån Plejka kommer ifrån? Hrmmm...det undrar jag också ärligt talat*fniss*...
Min bror och hans bästa kompis började kalla mig det när vi var små, bara det att ingen av dom kommer ihåg varifrån dom fått det! Fråga Stefan säger Stefan, fråga Stefan säger Stefan....dom heter Stefan bägge två!*tihi*....Dom kanske kommer ihåg det på ålderns höst när barndomsminnena brukar bli starkare*hihi*!


Ha en skön lördagkväll!
Kram, Ulrika

Betongänglar sa...

Hejsan!
vad kul att du har hittat till mig och jag till dig. Du har jättemysig blogg.
Tänk vilka konstiga människor det finns som ska hålla på och trixa på nätet sådär - skönt att det löste sig för dig
Du får jättegärna Länka till mig - Kommer gärna åter.
Kramis/Annelie