lördag, september 27, 2008

Bloggvänner, höstblommor och herr förkylningsvirus

Jag som trodde att jag motat Herr förkylningsvirus i dörren förra helgen släppte helt oförhappandes in honom igår kväll. Fy mig!!
Nu sitter jag här med en snorig näsa, dimmigt huvud och en röst som Louis Armstrong i Hallo Dolly (förutom att jag inte klarar av att sjunga) och försöker vara kreativ. Hur det går märker ni...

När det gäller föregående inlägg och raggningsförsök via mejl så har det visat sig att det är ett spam. Det kändes faktiskt skönt, men får mig ändå att undra hur man överhuvudtaget kan tänka sig ragga via massutskick. Jag menar... vad gör man med 1000 svar???? Eller fler??
Om man nu får något vill säga...
Ja ja, inte mitt problem...men inte vill jag ha flera mejl av det slaget. Nej tack!

Jag vill verkligen TACKA ALLA för er ert stöd!! Och hjälp! Annie var så gullig och hjälpte mig kolla upp om jag fanns med på Lunarstorm och det fanns jag inte. Tack och lov!! Tack Annie, du är en underbar vän!

I tisdags var jag till Stockholm via jobbet. Hade träff med mina chefer. Alltid lika trevligt. Sitter man hemma och jobbar så blir varje träff med arbetskamraterna ett efterlängtat ögonblick. Man vet att uppskatta dem. Hur många uppskattar sina fikastunder på jobbet? Säkert många, men faktum är att många tycker de är ovälkomna avbrott i arbetet. INTE JAG!! Mina träffar med arbetskamraterna sker ca 4-5 gånger om året. Blir dock lite längre en en fikastund...

Blomsterfägring i Gamla Stan...


Denna dag var lite roligare än vanligt. Jag var på en blinddate med en bloggvän!!! Äntligen skulle jag få träffa denna trevliga, roliga, spirituella och charmiga person bakom bloggen Ranas Horisont!! Och vet ni, hon var minst lika trevlig och rolig osv.... som jag trodde!
I ca 3 timmar satt vi och bubblade om allt möjligt tills hon blev uppenbart nervös över om jag skulle hinna med bussen eller inte.
(Får hoppas att det var av den anledningen hon blev nervös...och inte av att jag pratat sönder henne.)

Rosor till er alla!


Har sagt det tidigare och säger det igen - Bloggvärlden rymmer så mycket härliga människor och att få träffa dem är en ynnest. Tyvärr så brann mötet med Annie inne förra helgen då min dotter blev sjuk. Men, jag ger inte upp så lätt... (hoppas du inte ser det som ett hot, Annie..) ;)

Min förkylning leder inte till så mycket inlägg idag, men lite bilder vill jag ändå bjuda på. Var inne på Blomsterlandet härom veckan och köpte några ljusstakar i glas. Tyckte de var fina i spisvalvet. Eller vad säger ni?





Till sist bjuder jag på lite David Cook, årets vinnare av American Idol. Han har en sån där raspigt skön röst som jag gillar...Detta är från hans skiva...Lyssna!

Önskar er alla en skön lördagkväll och fortsättning på helgen!

Sköt om er raringar!

35 kommentarer:

Annie - Annalunda sa...

Vilka vackra bilder Willewira! jag har nog hört talas om ditt och Ranas möte :) och hur trevligt det var...hade gärna varit med!!!

Ang det här med mejlet...jag tror inte det var i raggningssyfte...utan ett sätt att få människor att skicka sin mejladress så att de kan skicka ännu mer spam... ev någon typ av "Nigeriabrev"... Det finns så himla mycket skit som man får "på köpet" på nätet. Trist är det verkligen!
Hoppas att du kryar på dig och att du får en skön lördagskväll... jag själv är ganska färdig efter veckan!

Jättekram och tack än en gång för de jättefina presenterna!!!! Det värmde!!!
Vännen Annie

Mamma C sa...

Så kul att träffa en bloggvän. Hoppas din förkylning försvinner snabbt igen. Ha en fortsatt bra helg. Mycket fina bilder du visar och tur att det bara var spam.
Kramis mamma C

Änglahem sa...

Ursäkta mig här....med risk för att verka dum....vad är ett spam för nåt?*gulp*

Vad roligt att bloggmötet föll ut så väl, det är ju lite nervöst om verkligheten ska möta upp till bloggvärldens intryck.

Så du har köpt dom ursnygga ljusstakarna, har sett dom där på Blomsterlandet. Figurinen jämte blev jag väldigt förtjust i, jättefin!

Hoppas att du får en skön söndag, och att förkylningen blir väldigt kortvarig!
Kramar, Ulrika

Mångsysslare sa...

Så bra at du fikk et herlig møte med bloggvenn. Jeg hadde et i fjor og nå til helgen blir det nok helt overveldigende, for da skal jeg til Norge og treffe ca 70 damer fra hobbyboden, som er et forum for hobbyglade. (Hvis jeg blir frisk fra min forkjølelse, da, for den slo ned her også rett før helgen)

God bedring!

Viola sa...

HEJSAN, SOM DU KANSKE LÄST HOS MIG SÅ HADE JAG JU OXÅ ETT SPONTANT MÖTE MED NOSTALGI- MARIE, VI SKA HÖRAS PER TELEFON IMORGON, SÅ HIMLA ROLIGT, HÄRLIGT NÄR MAN LÄR KÄNNA MÄNNISKAN BAKOM BLOGGEN, TRÅKIGT ATT HÖRA ATT DU ÅKT PÅ EN HÖSTSNUVA, DU FÅR TA OCH KRYA PÅ DIG, VILKEN FÄGRING I STORSTAN, SÅ VACKERT, DINA STAKAR VAR VÄLDANS FINA IHOP MED BYSTEN, BLOMSTERLAND KAN MAN VEKLIGEN FYNDA PÅ, AMERICAN IDOL FÖLJER VI ALLTID, DET ÄR ETT STRÅ VASSARE ÄN VÅR SVENSKA IDOL, DAVID ÄR SÅ HIMLA BRA! HA DET SÅ GOTT SOM DU KAN! KRAMAR FRÅN VIOLAN

Karin Lindström sa...

Hej!
Vad härligt att träffas, har ju själv träffat en del bloggvänner och det är verkligen roligt.

Underbara bilder. Det är så kul att titta in till dig, alltid så mycket fint.

Ha en riktigt skön helg och krya på dig!

många kramar
Karin

Kannor och karaffer sa...

Åhh vilka läckra bilder och tack för rosorna!!

Ljuv musik bjuder du också på - tack , tack tack. Nu ska jag läsa lite till hos dig!

Ha det gott!
Ann

LillaFlisan sa...

Vilket härligt inlägg! synd att du också börjar bli förkyld om man inte visste bättre skulle man ju kunna tro att det smittar genom bloggen så många bloggare som det verkar ha drabbat!
Skönt att höra att ingen kapat din identitet! Även om spam också kan vara nog så obehagligt...

Tack för vackra bilder!

Kram Flisan

Mitt liv - Mina drömmar sa...

Jättehärliga ljusstakar! De gör sig kanonfint där de står!

Vad kul med er date. Bloggvärlden bjuder verkligen på många trevliga överraskningar:)

Krya på dig nu!
Kram Annica

Cattis sa...

sköna bilder!

blir nyfiken...
vad är det för jobb där man träffar sina arbetskamrater så sällan?

Ha en skön söndag!

kramen
Cattis

VITT, ZINK OCH SILVER sa...

Tack snälla du för kommentaren hos mig :)
Vilka vackra bilder du visar!
Fy det är inte kul med höstförkylningar :/
Krya på dig

Kram / Therese

Bergagårdens Lina sa...

Trist med förkylning! :(
Hoppas att du kryar på dig!

Vad roligt med bloggträff och storstadsbesök! Ha en bra söndag!

Anonym sa...

Tack för livbojen. Den hjälpte! Jag har inte sjunkit under helgen.
Hoppas du mår bra från förkylningen snart.

MiaMaria sa...

Hej!

Krya på sig......

Mitt kök är ett Ikea kök Lidingö...
Men skafferiet har vi gjort själva, så det ska passa in hos oss... Kan skicka dig lite bilder på insidan men först ska jag fylla det det gapar ganska tomt....
Så du får vänta ett tag på bilder hoppas att det är ok......fullt upp just nu....

HA´det så gott...härliga bilder du visar!!!!!

MiaMaria

Anonym sa...

super fin blogg!

Synnøve. sa...

Godkväll på dig.
Inte så bra att bli förkyld igen.
Hoppas han tar sitt pick och pack och försvinner snart igen.
Ser att stockholms turen blev bra.
BRA. Det behövde du.
Fina bilder och allt har du idag med.
Har du inget spam filer i ditt mailprogram?
Har du Windows live så finns det spamprogram i det.
Kolla. Det är efektivt.
Kramen till dig min vän.
Synne. Maken hälsar.

Anneli sa...

Jättefina Bilder och vad kul att träffa en bloggvän - Spännande.
Kramis/Annelie

RANA sa...

Haha, var det så uppenbart? Du satt så lugnt, så jag tänkte att snart får jag kasta upp männskan på ryggen och springa till Centralen.

;-)

Det var supermysigt, gumman. Kul att vi fick till det!! Och så kul att läsa dina texter nu när jag jag även kan höra din röst medan jag läser.

Massor av kramar till dig! Om du nu har whiskeyröst kan du lika gärna börjar pimpla nämnda dryck - förslagsvis i en varm grogg av något slag. Självklart i medicinskt syfte. Krya på dig nu.

Rana

Anonym sa...

Hejsan hoppsan Willewira!
Jag har full förståelse för glädjen med arbetskamrater...eftersom jag själv varit utan i två år...nu har jag fått några buttra gymnasielärare på halsen...gillar dem...de pratar i alla fall...
Är en riktig virusperiod nu...idag ligger maken och äldste sonen nerbäddade...feber, huvudvärk, ont i halsen och förkyldning...man vet ju hur det är när karlar är sjuka...så jag säger inget mer...
Så roligt...att få träffa Rana live...kan tänka mig att hon är en skön personlighet...det känns igenom tangentbord och skärm...pst...det känner jag om dig med...
Tack för rosor kära du och jag skickar krya på dig vibbar!
Stor kram,
Bella

Moa sa...

Stackare där som blivit förkyld.. inte kul alls.. du får ligga nerbäddad på bästa ställe hemma och äta praliner och dricka varm choklad.. =).. Härligt ställe du fotat man vill bara åka dit och njuta och ett trevligt möte har du varit med om läser jag, visst är det kul att träffas så där på riktigt och alla förväntningar på en människa infrias.. härligt.. Kram på dig och krya på dig..
Monica

Gårdsromantik sa...

Ljusen lyser så vackert där i valvet!
Visst är det kul att träffa sin abloggvänner - jag får ju träffa en del i min butik - är alltid lika roligt!

Har länge funderat på hur ni lägger musik i bakgrunden...
Får se när jag får till det - din var så mysig.

Kram Maud

Viola sa...

HALLÅ DÄR, VILLE BARA BERÄTTA ATT MAUD HAR LÅNAT MINA BILDER OCH LAGT UT GLAKLOCKAN IGEN, HAR FÅTT IN DEN IGEN, SÅ ÄR DU INTRESSERAD ÄR DET BARA ATT GÅ IN TILL HENNES BUTIK, KRAM VIOLAN

Stina sa...

Kramis goa gumman.:-)

Anonym sa...

Hej! Det är så kul med alla nya bloggar man halkar in på. Det är mycket äpplen i bloggvärlden just nu och du hade gjort ett vackert stilleben, även fin a blomsterbilder ifrån Stockholm. Vad spännande det måste vara att träffa bloggvänner som "blinddate".
Hoppas väl också på det i framtiden!
Varma hälsningar Tulipa

Ann-Catrin sa...

hej goa du!
fantastisk musik som smeker mitt öra... härligt!!
Och fantastiska bilder... bara njuter av dom !

Läste det där om Lunarstorm... lite läskigt men tur det ordnade upp sig!!

ja tänk vad bloggvärlden öppanar dörrar för härliga möten...


Stor kram
Ann-catrin

~~*Pennyshouse*~~ sa...

hej hej!!!!!

Men du...vad jobbigt att ha blivit "kapad"...vilken tur att det löste sig...*LER*

Underbart att träffa bloggisar.Ska oxå göra det snart...om det nu blir av...avblåst flera ggr pga olika orsaker,

Jättefina ljusstakar du köpt...passar perfekt där.

Kram Nilla

Muskatt og kardemomme-Kjersti sa...

Hei på deg :0)
Sender deg mange varme tanker og gode klemmer.Gjør jo så veldig vondt å miste et av sine kjære,kjære dyr!
Daisy var en skjønn pus!
Det er godt dere kan kose dere med den kule Ica-pusen Kaj ;0)
Vakre lysestaker!Høsten er en deilig tid,nå må jeg finne frem masse stearinlys,og gode pledd til kosesofaen...
Ønsker deg god bedring!
Go Kjerstiklem :0)

mig & alice sa...

Hej Vännen.

Vad kul att höra från dig, blev glad då du ville följa med till min nya blogg :-).

Vad roligt för dig att få komma till Stockholm och träffa både arbetskamrater och bloggvän.

Visst är detta ett fantastiskt forum som skapar så mycket härliga stunder och möjliggör nya kontakter.

Vilka stämningsfulla bilder du visar.
Ha en fortsatt bra vecka.
Kraaam
Melinda

Jenny Oak Fae sa...

TACK så hjärtligt för din kommentar, du är varm välkommen åter till min blogg!

: )

KRAM, Jenny

<3

Marie-Nostalgi och Romantik sa...

Visst är det kul att få träffa en bloggare på riktigt! Träffade ju Viola förra veckan, och det var ju hur kul som helst...
Fina bilder från huvudstaden också...
Kram
Marie

Anonym sa...

Tack så jättemycket för dina uppmuntrande och kloka kommentarer. Jag blir så glad!

Annas Vita Hjärtan sa...

Hej hopp!

Fy vad jobbigt att få ett sådant mail, tur att det va ett spam-mail!

Tack för titten in till mig. Bokstäverna kostar 229kr och det finns W.

Ja visst är de underbart med alla nya människor man lär känna här i bloggvärlden!

Nu måste jag titta på alla vackra bilder här inne hos dig.



Ta hand om dig vännen!

Kram Anna

Anonym sa...

En sådan fin blogg du har!!!
Krya på dig!

Elin sa...

Hej,
Tack för din fina kommentar hos mig... vilken fin sida du har... Så inspirerande... ljustakarna var så fina...
Många kramar Elin

Karin Lindström sa...

Ville bara säga "Krya på dig"1
Tråkigt att vara förskyld.
Många kramar
Karin